Dopest / Paul Edwards

UNIQLO öppnar butik i Göteborg våren 2021

Slår upp dörrarna i centrala Göteborg

Det japanska klädmärket UNIQLO avslöjar att de fortsätter expandera i Skandinavien när de öppnar sin tredje Sverigebutik i centrala Göteborg under våren 2021. Butiken kommer slå upp dörrarna inuti Kompassen på Fredsgatan 12-14, det populära shoppingstråket i hjärtat av staden. På hela 1080 kvadratmeter kommer de erbjuda ett stort utbud av LifeWear-produkter för män, kvinnor och barn.

UNIQLO har sedan tidigare två butiker i Sverige. En i centrala Stockholm i Kungsträdgården samt en i Westfield Mall of Scandinavia.

”Trots de nuvarande omständigheterna är vi väldigt nöjda med att fortsätta vår expansion med öppnandet av en ny butik i Sverige. Även om vi har levt under aldrig tidigare skådade omständigheter i och med pandemin, har det också visat vikten av att hålla samman och finnas där för varandra. Med lanseringen av UNIQLO Göteborg ser vi fram emot att skapa kontakt med nya människor i den dynamiska och progressiva staden Göteborg samt hoppas kunna erbjuda komfort genom LifeWear, vilket mer än någonsin är den perfekta lösningen för konsumenter som ständigt förändrar sin livsstil,” säger Nikolina Johnston, COO, UNIQLO Scandinavia.

I samband med nyheten lanserar UNIQLO även en rekryteringskampanj. De kommer tillsätta hela 50 nya tjänster i Göteborgs-butiken via deras rekryteringshemsida.