Se musikvideon till ”Fine China” med Odalys & BEAM

”These days time don’t make sense”

Efter releasen av Odalys singel “Fine China” i slutet av augusti, kommer äntligen den tillhörande musikvideon. Den amerikanska DJ:n och stilikonen från Harlem har snabbt blivit ett namn på den internationella musikscen. På “Fine China” gästas hon av ingen mindre än BEAM - artisten och producenten som definitivt är ett namn att hålla ögonen på i år. Vi får nu ta del av en tillhörande visual regisserad av Amun Bes. Vi får se artisterna framföra låten igenom en virvelvind av hypnotiserande klipp och ljus - med inspiration från kinesisk kultur. 

Odalys uppmärksammades förra året för hitlåten “Jump Off A Jet” med MadeinTYO och Lil Yachty, som snabbt gick viral. Hon har dessutom hostat Boiler Rooms Hip Hop-kväll “The Remedy”, DJ:at på stora gig i New York och jobbat med namn som Steve Aoki, Diplo, Wiz Khalifa och Kodak Black. Utöver en respekterad DJ som spelar på allt från underground klubbar till stora scener - är hon även en erkänd modell och stilikon. Hennes unika look har bland annat snappats upp av Vouge som beskrev hennes stil som “Lawless Model Girl Style”. 

Gästartisten BEAM (står för Be Everything And More) är känd som både artist och producent. Han har tidigare varit en del av producentduon 808&Elite med Matt Massaro. Han är son till sångaren Papa San och har sina rötter Kingston, Jamaica även om han är uppväxt i Miami. Det är något som återspeglas i hans sound som kombinerar reggae och dancehall med hiphop och trap. Tidigare har han producerat åt namn som 2 Chainz, Yo Gotti och 21 Savage. Dessutom står han bakom produktionen på Lecraes “Violence” från det Grammisvinnande albumet Gravity. Under 2019 gjorde han succé med den egna debut-EP:n 95. BEAM har mycket ny musik på ingång - så om du inte lärt känna honom tidigare - är det dags nu. 

Se musikvideon och lyssna på “Fine China” nedan!