Yoon teasar AMBUSH x Converse-samarbete

Släpps hösten/vintern 2020.

Under de senaste dygnet har Yoon Ahn, en av grundarna till det japanska märket AMBUSH, avslöjat att ett kommande samarbete mellan AMBUSH och Converse är på väg. Yoon delade bilder på två skomodeller via sin Instagram. Converse Chuck Taylor All Star, samt ett par Converse Duckboots. Skorna går i blåa nyanser och väntas släppas senare i år under hösten/vintern 2020.

 

https://www.instagram.com/p/B7OX3N8h_H-/

 

Converse Chuck Taylor All Star-modellen kommer i en "Classic Blue" färgställning. Skon får en dramatisk och utstickande tolkning av den japanska designern då överdelen täcks av fluffig, blå fuskpäls. I pälsen kan vi urskilja en vit Converse-logga. Sulan kommer i vitt gummi, men saknar den utmärkande svarta randen. Hälen pryds av en svart AMBUSH-tag.

För knappt en timme sedan avslöjades ytterligare ett par skor från det kommande samarbetet. Den här gången syns ett par duckboots, perfekta att bära under hösten. Skorna kommer i en blå färgställning, med en gummisula som sträcker sig upp över tårna. På hälen syns texten "AMBUSH" samt siffran "11".

 

 

Vi ser fram emot att se mer av det kommande AMBUSH x Converse samarbetet.