12 tröjor som följer höstens trender

Direkt från modeveckan i Paris, London och New York

Höst och vinter trenderna inom främst streetwear är en blandning av sportdetaljer, minimalism och synliga loggor. Vi har fokuserat på den klassiska sweatern, tröjan som kan komma i flertal modeller och färger men funkar säsong efter säsong. Vi har samlat 12 stycken - b.la. en jordnära oversize från Yeezy och slim fit från Moncler och A-Cold Wall* för att hoppas inspirera, se de nedan.

Loggor

En av de återkommande trenderna även denna höst är synliga loggor. Det är något vi har fått se flitigt under modeveckorna i New York, London och Paris. Det ska vara stort, och antingen som detalj längs armen eller stort typsnitt över bröstet. High-End märken som satsat mycket på det i sina kollektioner i höst är b.la. Givenchy, Valentino  men även märken som A-Cold Wall*, A.P.C och Off-White. Se de i bildspelet nedan.

 

Minimalisten

För dig som inte riktigt vill ha en synlig logga, är en klassisk enfärgad tröja alltid ett säkert val. Den kan komma i alla former - oversize, rak och slim fit. Trenden på enfärgade tröjor har vi sett mycket, främst hos Kanye Wests Yeezy från Season 1 fram till idag, där enkelheten vinner. Idag ser vi att Kanye har en garderob fylld med enfärgade tröjor i flertal färger. För det har vi fångat upp 4 stycken klassiska sweaters- från Yeezy, Stone Island, Asket och A Day's March.

Sportentuasten

Streetwear har blivit en synonym till sportinfluenser.  Modeveckan i London visade starkt på att trenden - där flertal märken ökar sina sportinfluenser. Här är några sweaters som kan bäras påväg till gymet likaväl som på stan. Klassikern adidas har alltid funktionella men streetwear-vänliga tröjor. Vi ser även trenden hos Moncler, Acne Studios och PlugMePlease som skapat sin egna kollektion - se plaggen nedan.

 

I andra nyheter, Kanye West släppte precis sin merch för nya albumet ''Jesus is King'' se kollektionen här.